Bespaar tijd, eet slim. Binnen 2 minuten, al je voedingsstoffen binnen.

Lently houdt je voldaan, energiek, creatief en productief. En helpt jou bij een juiste verdeling van moeite, tijd en energie.

Bestel nu!
Lently Bag
 BETAALBAAR BETAALBAAR
 DIRECTE VERZENDING DIRECTE VERZENDING
 PERFECT GEBALANCEERD PERFECT GEBALANCEERD

Slimme voeding

Jouw keuze voor slimme voeding; Lently is een gezonde shake die je voorziet van al je mineralen, vitaminen, vetten, vezels, koolhydraten en proteïnen. En dat binnen 2 minuten. Volledig vegetarisch, natuurlijk smaken van echte fruit. Alles wat je nodig hebt. Waar en wanneer je ook bent.

Gebaseerd op jouw profiel

Door de consistentie van je voedingswaarden te personaliseren, help je bij het duurzamer maken van voeding. Op deze manier willen wij de bron van vervuiling en overconsumptie van voeding tacklen. En daarmee zorgen wij dat jij krijgt wat je nodig hebt!

HOE WERKT DAT?

Alle dagen. 100% productief.

1:45 AM

Check in Miami - Santo Domingo

7:00 AM

Lently +500 Kcal

8:30 AM

Edit session

11:00 AM

Preperations for video shoot

2:00 PM

Video shoot Don Diablo

6:00 PM

Lently +500 Kcal

10:00 PM

Barbarella festival

2:00 AM

Uber to hotel

TRADITIONEEL

VS

SLIMME VOEDING

VITAMINEN

Veel voorkomende groenten bevatten voedingswaarden die bevorderlijk zijn voor botten, tanden, tandvlees, spieren, zenuwen, het hart, het brein, het centrale zenuwstelsel, een gezonde bloedwaarde-huishouding, de huid en nog veel meer.


Lently zit boordevol spinazie, hennep, echte fruit en onze vitamine mix. Alles is er op gericht op het verkrijgen van de beste kwaliteiten uit groente en fruit. Zonder overschot.

200 g Fruit € 0.80
200 g Groenten € 1.50

BROOD, AARDAPPELEN, PASTA'S & RIJST

Deze producten bevatten vezels, ijzer, calcium, foliumzuur en vitamine B. Het verzorgd bouwblokken voor de buikorganen, je bloedsystemen, botten, tanden en het centrale zenuwstelsel.


Hiervoor gebruiken wij gemalen rijst, lijnzaad en cocosnoot in Lently. Tevens werkt deze combinatie als een prima middel om stijfsel toe te voegen.

200 g Rijst, Pasta, Aardappelen € 1.00
200 g Brood € 1.25

ZUIVELPRODUCTEN

Zorgen voor de aanlevering van proteïnen, calcium, kalium, vitamine D en vitamine B12. Over het algemeen dragen deze voedingsstoffen bij aan je botten, spieren, zenuwcellen, bloeddruk en het helpt bij je groei.


Wei-proteinen zijn toegevoegd aan Lently om je reguliere zuivelproducten te vervangen. Rijk aan aminozuren en vrij van vetten.

200 g Kaas € 0.80
200 g Melkproducten € 1.10
200 g Vlees, vis, eieren € 1.75

VETTEN

Vetten en oliën leveren omega 3, omega 6, vitamine A, vitamine k2, vitamine E, selenium, foliumzuur en proteïnen. Goed voor de botten, cholesterol niveau, het hart, het geheugen en cognitieve functies.


In Lently gebruiken we raapzaad olie, cocosnoot, en lijnzaad om je te voorzien van de juiste vetten.

1500 ml Olie € 0.50
200 g Boter € 0.10

Vloeistof

Wordt gebruikt door het lichaam voor hydratatie en heeft als functie om je interne transport te voorzien. Alles wat je binnenkrijgt gebruikt water als manier om van A naar B te komen. Een goeie hydratatie zorgt er voor dat je optimaal functioneert.


En het is het enige wat je moet toevoegen om te kunnen genieten van je shake!

1500 ml Water Free Free
2000 ml Sap/Melk  € 1.50


Dit schema is gebaseerd op een combinatie van de RDA en EU voorschriften voor voeding. Je persoonlijke benodigdheden kunnen variëren.
Prijs per dag:: €10.30+


Prijs per dag:: €7
Probeer nu!

Testimonials

 from   137 reviews.

Ik geniet echt van de nieuwe Lently. Het is geperfectioneerd. De variatie in de smaken is groot, de kwaliteit van de ingrediënten zijn beter en het mondgevoel is genot. De verpakking voelt moeiteloos en de club achter de shake zijn ongelofelijk aardig, reageren snel en ik merk echt dat er veel aandacht is gegaan in de ontwikkeling van het product. Dit is de eerste samenstelling van Lently en ik verwacht alleen maar verbeteringen in de toekomst.


GÖRAN KELCH h

Systems administrator

Het is echt een handige en makkelijke manier om gezond te eten als we op een festival terrein aanwezig zijn. Het voedsel dat door cateraars bereid wordt voldoet niet altijd aan onze standaard. Dus Lently bied een goeie manier aan om toch goed en gebalanceerd te kunnen eten als we aan het werk zijn. De jongens en ik dragen altijd een shake-beker bij ons als we aan het werk zijn!


JOSHUA RINSMA

Festival Production/Creative

Taste is great! I started lent food based on the extremely positive experience I had with Lently. Nice Strong but natural taste. One (the only?) shake that HAS a taste without using maltodextrin. First shipment was to try, now ordering in bulk. The team is extremely pleasant to talk to and deal with with and is very flexible, the shipping is expedite and reliable.Easily digestible, doesn’t leave one fatigued and perfect before doing some sports. Highly recommended!


PETER SCHMITT

Software programmer

Wil je Lently proberen?

Bestel dan een Sample zak.
Een willekeurige smaak.
Gratis verzending binnen heel Nederland!
Gemakkelijk en snel door je brievenbus.

Nu voor maar € 14.95

Ik wil morgen al proeven
Lently Sample package.